Powervrouwen Cirkel

Steeds meer verlangen wij als vrouwen naar een plek om te delen, om te helen, om op te laden, om los te laten, om te groeien, elkaar te inspireren en te steunen in alle thema’s van het leven. Een plek waar ruimte is voor liefdevolle verbinding met jezelf en met elkaar.

Een vrouwencirkel is zo’n plek! 

Een vrouwencirkel is een warme en veilige plek om te zijn zonder oordeel. Een plek vol liefde en reinheid waar je kunt helen en leren van elkaar. Een plek waar ruimte is om je te verbinden met je vrouwelijke wijsheid en innerlijke kracht. Om de delen van onszelf die we verwaarloost hebben aandacht te geven vanuit zachtheid en liefde. Iedere vrouw is welkom om een powervrouwencirkel bij te wonen. Daarbij maakt het niet uit waar jij op dit moment staat in je leven, wat je leeftijd is of je achtergrond. Je bent welkom precies zoals je bent. 

 

Zo ziet een powervrouwencirkel er globaal uit:

• Opening cirkel: Korte kennismaking, 

persoonlijke intenties & openingsritueel

• Restorative Yoga (ontspannings Yoga)

• Aura reiniging & zuivering

• Orakelkaarten trekken & deelronden

• Cacaoceremonie en hartopener ritueel

• Meditatie & visualisatie

• Edelsteentherapie 

• Mantra zingen & afsluiting

 

Iedere cirkel heeft haar eigen magie.

 

De kracht van een powervrouwencirkel zit in de samenkomst van vrouwen en de uitwisseling en stroming van vrouwelijke energie. 

 

Jij bent kracht, Jij bent liefde, Jij bent heel!

 

 

Praktische informatie

• De cirkel bestaat uit maximaal 8 vrouwen

• De cirkel is inclusief journal, edelsteen, talisman, cacao, kruidenthee, water en vegan snacks

• De powervrouwencirkel duurt ongeveer drie uur

• De kosten van deze liefdevolle & magische investering in jezelf zijn €45 pp

 

Mei

Wanneer: Zondag 5 mei 2024

(Nog maar 2 plaatsen beschikbaar!)

Tijd: Van 13.15 uur tot 16.45 uur

Waar: Mauritsstraat 12, 4811 EP Breda

 

Juni 

Wanneer: Zondag 9 juni 2024

Tijd: Van 13.15 uur tot 16.45 uur

Waar: Mauritsstraat 12, 4811 EP Breda

 

Juli 

Wanneer: Zondag 14 juli 2024

Tijd: Van 13.15 uur tot 16.45 uur

Waar: Mauritsstraat 12, 4811 EP Breda

 Dit zeggen andere over mij...

 

"Vandaag voor de 2e keer bij de powervrouwencirkel geweest. Sammy, je bent echt een onwijs mooi mens. Ik ben zo blij dat ik jou heb mogen leren kennen. Je begeleidt de cirkel zo fijn en goed. En fijne afwisseling tussen lachen en serieus zijn, grapjes en de diepte in. Het is zo fijn om in deze omgeving even tijd voor mezelf te hebben. Het voelt als thuiskomen."

Cheryl

 

"Afgelopen zaterdag ging ik voor de tweede keer bij Sammy naar de vrouwencirkel. Net zoals de eerste keer had ik (als introvert) gelijk het idee dat ik helemaal mijzelf mocht zijn en werd ik omarmd door liefde. Samen met de andere vrouwen maak je de sfeer, maar tijdens o.a. de cacaoceremonie ben je bezig met jouw eigen reis. Ook wanneer je vrij nuchter bent en niet heel spiritueel ingesteld zou ik adviseren om zo'n prachtige cirkel in ieder geval eenmaal mee te maken. Het is magisch en geeft je de mogelijkheid om eens goed in jouzelf te kijken.

Bij Sammy voel je je gelijk veilig en op je gemak. Ik hoop nog regelmatig mee te kunnen doen. Dank je wel Sammy voor deze mooie ervaringen."

Vera

 

"Ik heb afgelopen zaterdag een powervrouwencirkel mee mogen maken. Wat een mooie ervaring zeg! Er is bij mij zoveel intern gebeurd en geheeld en ik denk er nog veel aan, met warme en liefdevolle gevoelens. Sammy-Jo bereid zich erg goed voor, alles is praktisch gezien tot in de puntjes verzorgd. Ze zorgt ook voor een fijne en veilige sfeer, waardoor je helemaal jezelf kunt zijn tijdens en na de prachtige helende reizen die we maakten.
We liepen ver uit met de eindtijd en ik heb totaal niet het idee gekregen dat Sammy-Jo het af wilde raffelen. We kregen ook allerlei leuke en persoonlijke "goodies" mee naar huis. Ik heb het gevoel dat ze deze cirkels meer vanuit passie doet dan om geld te verdienen ( en dat gevoel heb ik niet snel, als verstokte cynicus).
Als je nog twijfelt: gewoon DOEN! Je krijgt er geen spijt van."

Yvette

 

"Lieve Sammy-Jo, wat heb ik weer een geweldige ontmoeting mogen ervaren met mijzelf, jou en een cirkel bijzondere vrouwen. Je weet een ontzettend inspirerende, liefdevolle veilige setting te creëren, waarin het onmogelijk is om mijn hart niet te openen en het is zo mooi om dat te ervaren en te delen met andere vrouwen. Dankjewel, dit was voor mij de derde powervrouwencirkel en zeker niet de laatste."

Miriam

 Verschillende elementen van de Powervrouwencirkel...

 

Cacao ceremonie 

Een cacaoceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent. Het ritueel helpt je in contact te brengen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht. 

 

Orakelkaarten 

Je trekt Orakelkaarten om in contact te komen met je innerlijke wijsheid, voor spirituele begeleiding of om grip te krijgen op een bepaalde situatie. De manier waarop de kaarten werken, is gebaseerd op de universele wet van de aantrekkingskracht. 

 

Edelstenen

Alles is energie. Edelstenen uit de aarde zitten vol pure energie. Dat kunnen wij gebruiken om disbalans te herstellen. Elke edelsteen heeft een bepaalde trilling en kan zo met intentie voor bepaalde aspecten worden ingezet ter ondersteuning.

 

Resovatieve Yoga

Is een yogavorm die erop gericht is het zelfheled vermogen van het lichaam te activeren. De focus ligt op je ademhaling en hoe je je voelt. Door jezelf over te geven kan je op fysiek niveau spanning loslaten. 

 

Energetische healing

Tijdens de energetische healing wordt je aura schoongemaakt en gevitaliseerd. Ook worden je chakra’s uitgebalanceerd en energetische blokkades worden weggehaald. Je zal je hierdoor beter in balans gaan voelen, meer bij jezelf kunnen blijven en beter in je kracht staan. 

 

Meditatie & Visualisatie 

De essentie van mediteren is leven in het hier en nu. Nu is het moment. De momenten waarop je met je volle aa dacht gericht vent op het hier en nu zijn momenten van geluk, momenten waarop je het beste presteert en momenten van diepe ontspanning. 

Visualisatie kan je helpen om rust in je lichaam en  geest te ervaren. Het betekend dat je de aandacht richt op een gewenste situatie. Je zult merken dat het universum in staat is jou wens te laten uitkomen.

 Powervrouwen Breda 

Sammy-Jo Van der Stap - Nooijen

Powervrouwenbreda@gmail.com

+31 (0)6 30 27 15 26


Kvk: 90413342

BTW: NL004814451B11