Spirituele Therapie 

De basis van een gezond en gelukkig leven, is in balans zijn met jezelf. Dit betekent dat je vol compassie en liefde, bewust voor jezelf zorgt. Dat je weet waar jij energie van krijgt en dat je weet waar jouw grenzen liggen. Dat jij jezelf accepteert zoals je bent en goed luistert naar jouw hart en lichaam.

Heel en compleet, zoals je altijd al was.

Als spiritueel therapeut help ik je bij het ontdekken en leren voelen van je emoties, help ik bij persoonlijke groei, spirituele groei en het dichter bij jezelf komen.

Ik kijk naar jou als geheel, op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Ik kijk niet alleen naar jouw klacht of probleem, maar naar het totaalbeeld omdat alles met elkaar verbonden is.

 

Na deze spirituele coaching sessies: 

• Heb je meer inzicht in jouw spirituele pad 

• Kom je dichter bij de kern 

• Vertrouw je meer op je eigen intuïtie 

• Laat je oude overtuigingen en conditioneringen los 

• Betreed je een pad van een authentiek leven (leven zonder goedkeuring) 

• Leer je leven vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd

 

​Mijn doel is om jou te helpen de verbinding met jezelf weer te vinden om van daaruit te zoeken naar innerlijke balans.

In een spirituele coaching sessie gaan we kijken waar jouw beperkingen liggen. Door middel van healing, meditatie en begeleiding komen we tot een of meerdere specifieke oplossingen die jou dichter bij jezelf laten komen en jou voorbij kunnen laten gaan aan jouw beperkingen en conditioneringen. Zodat je authentiek en vrij kunt leven vanuit je hart. 

 

Wees ontzettend welkom voor een vrijblijvend intakegesprek om te voelen of mijn werkwijze en ik aansluiten bij jou. 

 

Zelfliefde coaching 

Zelfliefde staat in mijn coaching en therapie centraal. Alles waar het uiteindelijk om draait in het leven is liefde! 

Voorbeeld als stress, onzekerheid en/of over je grenzen heen gaan is een gebrek aan zelfliefde. Bijna iedereen heeft hier (helaas) wel eens mee te maken.

Zelfliefde is dat je jezelf compleet accepteert en waardeert.

Dat je met liefde en compassie naar jezelf kan kijken. Het omarmen van je uiterlijk en het verleden loslaten van overtuigingen, negatieve gedachten, angsten, onzekerheden en patronen. Wanneer je zelfliefde hebt bereikt voel je jezelf gelukkig, vrij, energiek, liefdevol en je straalt licht! 

 

Tijdens de zelfliefde coaching gaan we werken aan de volgende punten:

• Zelfliefde en hoe je dat kan kan bereiken

• Zelfzorg

• Leefstijl aanpassen

• Onderzoeken van lichamelijke, emotionele, mentale, energetische en spirituele blokkades en verhelpen

• Onderzoeken en leren omgaan met schaduwkanten/ego

• Herprogrammeren van overtuigingen, gedachten en onderbewustzijn

• Positieve mindset trainen

• Patronen doorbreken

• Leven vanuit je hart, gevoel en intuïtie

 

Wees ontzettend welkom voor een vrijblijvend intakegesprek om te voelen of mijn werkwijze en ik aansluiten bij jou. 

 

Life coaching

Bij life coaching wordt stilgestaan bij wie je bent als persoon, wat je wilt in het leven en hoe je dit kunt bereiken. Ik ben opgeleid om te luisteren, te observeren en mijn aanpak aan te passen aan jouw individuele behoeften.

Het uitgangspunt is dat jij het beste uit jezelf haalt en jouw zelfaccepterend, zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen verhoogt, met uiteindelijk de gewenste resultaten als effect. Je laat je daarbij leiden door jouw talenten, waarden en ambities. Mijn coaching bestaat o.a. uit; 

 

Gesprekstechnieken:

Door mijn gesprekstechnieken help ik je gedachten te sturen en daag ik je uit om verder na te denken. Zo worden blinde vlekken zichtbaar wat ervoor zorgt dat jouw gedachten en ideeën verhelderen en je jouw eigen antwoorden vindt. 

 

Life coaching out door:

Tijdens het coachtraject neem ik je graag mee naar buiten voor een wandeling. De wind door je haren en de zon op je gezicht zorgt voor een andere dynamiek. Deze dynamische vorm van coaching zorgt ook voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Het gelijktijdig lopen en praten maakt hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel. Ook creativiteit, intuïtie en het krijgen van inzichten wordt door wandelen geprikkeld. 

 

Wees ontzettend welkom voor een vrijblijvend intakegesprek om te voelen of deze werkwijze en ik aansluiten bij jou. 

 

Edelstenen therapie 

In de energetische edelsteentherapie zijn edelstenen onze belangrijkste werktuigen. De edelstenen zijn net als wij individuen met bepaalde eigenschappen en karakters. Daar maak ik als therapeut gebruik van. Door edelstenen op energetische punten op het menselijk lichaam te leggen, kan er een uitwisseling plaats vinden tussen mineraal en mens.

Edelsteentherapie wordt gecombineerd met aura & chakra healing. 

 

Aura & chakra healing

Met de aura & chakra healing wordt je aura schoongemaakt en gevitaliseerd. Ook worden je chakra’s uitgebalanceerd en energetische blokkades worden weggehaald. Je zal je hierdoor beter in balans gaan voelen, meer bij jezelf kunnen blijven en beter in je kracht staan. Je energieniveau gaat weer omhoog en je hoofd en lijf komen tot rust. Ook wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd, waardoor je beter in staat bent je aura en chakra’s in balans te houden. Healing zet het proces in gang waarin jij naar je ware zelf toe groeit

 

Aura & chakra healing is een geneeswijze die de harmonie tussen geest, gevoel en lichaam bevorderen.

 

Ons lichaam bestaat niet alleen uit vlees en bloed, maar ook uit energie. Het menselijk energieveld dat is opgebouwd uit verschillende lagen en het fysieke lichaam omringt en doordringt noemt men de aura. In deze aura bevinden zich zeven grote energiecentra, die chakra’s genoemd worden.

Het woord “chakra” betekent wiel in het Sanskriet. De chakra’s zijn centra's van energie, die zich op verschillende plekken in het lichaam bevinden. Ieder chakra heeft een specifieke betekenis en werking. De uitstraling is afhankelijk van de stemming en de ervaring die op dat moment aanwezig is. De aura is constant in beweging en heeft invloed op het lichaam, organen en gemoedstoestand. 

 

Aura & chakra healing zet het proces in gang waarin jij naar je ware zelf toe groeit.

 

Wees ontzettend welkom voor een vrijblijvend intakegesprek om te voelen of deze werkwijze en ik aansluiten bij jou. 

 


Powervrouwen Breda 

Sammy-Jo Van der Stap - Nooijen

Powervrouwenbreda@gmail.com

+31 (0)6 30 27 15 26


Kvk: 90413342

BTW: NL004814451B11