Sammy-Jo (1991)

Lerarenopleiding Levensbeschouwing HBO, pedagogisch (sport) medewerkster, sportinstructrice, personal trainster, lifecoach, zelfliefde coach & spiritueel therapeut i.o. 

 

In 2017 werd er bij mijn moeder longkanker geconstateerd. Dit verschrikkelijke nieuws zette mijn wereld op zijn kop. Ik kan in woorden niet beschrijven wat ik in die periode allemaal aan gevoelens voorbij voelde komen. Wel kan ik je vertellen dat ik hierdoor anders naar het leven ben gaan kijken. Het was voor mij duidelijk:

 

Het leven kan zomaar over zijn...

 

Destijds bestond mijn leven uit tijd spenderen met mijn liefdevolle familie, gezellige vrienden en vriendinnen, sporten, een huis met tuin op het zuiden en een leuke fulltimebaan in de horeca. Toch vroeg ik mezelf af: Is dit het nou? Ik vroeg mezelf af, als ik vandaag de aarde zal verlaten zou ik dan denken: ''Had ik maar?'' Ik herinner mij de liefdevolle en wijze woorden die mijn moeder altijd tegen mij zei:

 

"Meisje, luister en volg je hart.’’

 

En dat deed ik. Ik verkocht mijn huis, ik zegde mijn baan op en ruilde dit in voor een 50 liter backpack. Ik ging mijn dromen achterna en vertrok voor 7 maanden alleen op reis naar het mooie Azië. Tijdens dit geweldige avontuur kwam ik in contact met diverse culturen. Ik heb veel mooie mensen ontmoet met ieder hun eigen verhaal. Ik leerde wat vrijheid is en op eigen benen staan. Ik leerde anders naar het leven te kijken en de wereld te waarderen zonder materialistische waarden. Ik maakte kennis met moeder natuur en al het moois dat zij ons te bieden heeft. Maar nog het meest leerde ik mijn authentieke zelf kennen. 

 

''Waar het een eindigt, vormt elders een nieuw begin...''

 

Eenmaal terug in Nederland besloot ik mijn dromen en passies verder te ontwikkelen. Ik wilde volledig gaan voor een beroep waarin mijn kennis en kwaliteiten goed tot uiting komen. Een beroep waarmee ik mensen kan inspireren hun eigen geluk achterna te gaan.

 

Het meest heb ik geleerd van het leven. Van de dingen die ik heb meegemaakt, van mijn verre reizen, van liefde ontvangen en verliezen, van mijn houvast aan nooit te denken had ik maar...

 

Van het altijd luisteren en volgen van mijn hart!

 


Sammy-Jo Van der Stap - Nooijen

Powervrouwenbreda@gmail.com

+31 (0)6 30 27 15 26

Powervrouwen Breda 


Kvk: 90413342

BTW: NL004814451B11